پیام رئیس مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربتجام به مناسبت شب قدر
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ * وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَةُ الْقَدْرِ * لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ *
پیامبر خدا (ص) فرمودند: خداوند از روزها، روز جمعه و از ماهها، ماه رمضان و از شبها، شب قدر را برگزید .اما چرا شب قدر؟
شب قدر را برخی به معنی منزلت دانستهاند و بعضی دیگر آن را به معنی تنگی و گرفتاری. برخی نیز قدر را اندازهگیری و تقدیر امور معنی کردهاند و برخی بخاطر قدردانی از خداوند این مغهوم را بدان دادهاند. اما معنی قدر هرچه باشد، نوعی ارزشگذاری است به انسان. پس سلام به قدر.
ای مهربان! میدانیم که میدانی، پس چه در این شب و چه در شبهای دیگر لازم نیست حرفهایمان را طولانی و بلند بگوییم تا تو بشنوی. سکوت و چند کلمه کافی است برای ابراز دلتنگیهایمان، چرا که تنها تو میدانی در دلهای پردردمان چه میگذرد. حرفهایمان را به هر شکلی که باشد با تو در میان خواهیم گذاشت، چه در شب قدر و چه غیر آن. گاهی آرام، گاهی با چشمهای ابری و گاهی با درد دلهای بیقرار. اما احساس میکنیم که در شب قدر با تو راحتتریم. و تو نیک میدانی که چقدر تو را دوست داریم که این نعمت را به ما ارزانی داشتی و قدر دانستن و قدر گذاشتن را به ما هدیه نمودی. تو خود خواستی تا در شب قدر این را به ما یاد بدهی، چرا که ما انسانها باور داریم که زمان، محدود است و باید قدر آن را دانست و اگر این مسئله با زلف شب، گره بخورد میتواند واژهای بهنام «شب قدر» را بسازد که محتاج عنایت است. چون حس میکنیم که در این شبها تمام وجودمان به یاد توست، پس تمام این لحظات را دوست داریم.
لذا ای دوستان! همه خوب میدانیم که خداوند در این شبها جواب سلاممان را میدهد. شب قدر با آرامش بیشتری به ما یاد میدهد که قدر خود و دیگران را بدانیم، قدر انسانیت را بدانیم و قدر لحظات را بدانیم و لحظه لحظههای این شبهای قدر و شبهای دیگری که ما نامشان را قدر نمیگذاریم را بدانیم.
پس همه دست به سوی خالق قدر بلند میکنیم که ای کریم بزرگوار! در این روزها و شبهای سخت، بر ما سخت مگیر و ما را به خودمان وا مگذار، چرا که اراده کردهایم همه چیز را از تو بخواهیم و همین و همین و همین.
کمال قاسمی بزدی
رئیس مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربتجام
19 رمضان 1440 هجری قمری |