کارگاه آموزش تخصصی ارزیابی حسی مواد غذایی و نرمافزار سنسومیکر

کارگاه تخصصی ارزیابی حسی مواد غذایی و آموزش نرمافزار اختصاصی سنسومیکر در متلب توسط دکتر حسن صباغی، عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی مجتمع آموزش عالی تربتجام برگزار شد. این کارگاه طی دو روز برای مدیران، کارشناسان کنترل کیفی و تحقیق و توسعه گروه صنایع غذایی سولیکو (برند کاله) برگزار شد و مدیر تحقیق و توسعه کل کارخانجات سولیکو آقای مهندس امیر شجاعی که از مسئولین ارشد شرکت کاله هستند نیز در این دوره حضور داشتند. ارزیابی حسی مواد غذایی فرآیندی علمی است که در آن ویژگیهای محصول غذایی مانند طعم، بو، بافت و ظاهر توسط ارزیابان (پنلیست) بررسی میشود. این روش به تولیدکنندگان کمک میکند تا کیفیت محصولات را بهبود دهند، نیازهای مصرفکنندگان را بهتر درک کنند و استانداردهای بازار را رعایت کنند. در این کارگاه، آموزش کامل نحوه انجام آزمونهای حسی و قضاوت مواد غذایی از دیدگاه مصرفکننده ارائه شد. همچنین، روشهای غربالگری ارزیابها (پنلیستها) بهطور کامل به متخصصین این شرکت آموزش داده شد. علاوه بر این، نرمافزار سنسومیکر برای طراحی تخصصی ارزیابی حسی، تجزیه و تحلیل دادهها، و تهیه نقشههای ترجیحی مصرفکننده معرفی و آموزش داده شد. در این دوره، دکتر صباغی تجارب 10 ساله صنعتی خود را در رابطه با ارتقای کیفی محصول غذایی متناسب با نیاز و ترجیحات مصرفکننده ارائه نمودند. در پایان این دوره، جناب مهندس شجاعی مدیر تحقیق و توسعه کل کارخانجات در رابطه با دستیابی به اهدف کارگاه برای مجموعه کاله ابراز خرسندی نمودند که این کارگاه فرصتی ارزشمند برای متخصصان صنعت غذا بود تا با روشهای علمی و نرمافزارهای پیشرفته در حوزه ارزیابی حسی آشنا شوند و دانش خود را در این زمینه ارتقا دهند.
روابط عمومی مجتمع آموزش عالی تربتجام |