برگزاری جلسه مشترک با شرکت فرآوردههای لبنی آفرین جام

به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت مجتمع، در روز دوشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳، دکتر نستری نصرآبادی رئیس مجتمع آموزش عالی تربتجام به همراه دکتر میرزایی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و دکتر صباغی مدیر امور آموزشی و پژوهشی و مهندس عبدی مسئول دفتر ارتباط با صنعت مجتمع، نشستی با خانم مهندس سراجاحمدی مدیرعامل شرکت فرآوردههای لبنی آفرین جام و همکارانشان، در محل کارخانه برگزار کردند. در این جلسه، دکتر نستری نصرآبادی ابتدا در خصوص معرفی رشتهها، اعضای هیئت علمی و امکانات مجتمع، همچنین راهکارهای هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت از قبیل ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، طرحها و قراردادهای برون دانشگاهی تاکید ورزیدند، همچنین دکتر میرزائی در خصوص جذب دانشجوی بورسیه توسط صنعت خبر دادند. در ادامه، خانم مهندس سراجاحمدی ضمن آگاهی از توانمندی آزمایشگاهی مجتمع و پذیرش درخواستهای دانشگاه از هرگونه ارتباطی که سبب افزایش بهبود کیفیت محصولات تولیدی شود حمایت کردند و مقرر شد پس از بازدید اعضای هيئت علمی گروه صنایع غذایی مجتمع از کارخانه، نسبت به بهبود و ارتقای این مجموعه اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند. |