آیین معارفه دانشجویان نو ورود رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی مجتمع آموزش عالی تربت جام برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی مجتمع، آیین معارفه دانشجویان نو ورود در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۵ الی ۱۷، در محل سالن اجتماعات سردار شهید سپهبد سلیمانی مجتمع، برگزار گردید. این جلسه با همیاری صمیمانه انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی آقایان محسن حسنزاده، حسین صالحی، ارسلان امترضا و خانم نیلوفر عقلی تدارک دیده شد. در این جلسه، بعد از معرفی یکایک دانشجویان، دکتر حسن صباغی عضو هیئت علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی، به بیان سوابق علمی و صنعتی خود و دانشگاه پرداختند. ایشان در آغاز سخنرانی و معرفی رشته صنایع غذایی، به آیه ۲۴ سوره مبارکه عبس «فَلْيَنظُرِ الْإِنسَانُ إِلَى طَعَامِهِ» اشاره کردند و با ترجمه مستقیم آیه "پس انسان باید در غذای خود بنگرد" و تفسیری از امام باقر (علیهالسلام) که فرمودند: غذا معنی گستردهای دارد و علم انسان است که آن را فرا مىگیرد [باید نگاه کند] که از چه کسى فرا مىگیرد، به اهمیت نقش غذا در روح و جسم انسان در طول تاریخ و تلفیق "علم غذا" و اهمیت منبع علمآموزی در عصر جدید پرداختند. در این جلسه تاریخچه رشته صنایع غذایی در جهان و ایران، هدف رشته، شرکتهای تجاری مهم در جهان، سازمانهای مهم بینالمللی مربوط به صنایع غذایی در سطح جهان و کشور، مفهوم ایمنی غذایی و امنیت غذایی توضیح داده شد و گرایشهای این رشته در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی نیز معرفی شد.

دروس رشته به همراه نحوه دریافت چارت تحصیلی از سایت مجتمع توضیح داده شد. فرصتهای شغلی این رشته در صنعت غذا، سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی به طور کامل و مفصل تشریح گردید و نحوه دریافت پروانه مسئول فنی برای دانشجویان ارائه شد. دکتر صباغی ضمن معرفی تمامی دروس رشته صنایع غذایی منابع علمی مهم در این رشته را به تفکیک دروس با هدف آشنایی زود هنگام دانشجویان با روند تحصیلات تکمیلی و منابع کارشناسی ارشد نیز معرفی نمودند. در ادامه جلسه، نکات مهم و قوانین آموزشی نیز به همراه توصیههایی برای موفقیت در دانشگاه توسط دکتر صباغی ارائه گردید. بعد از پرسش و پاسخ، در پایان نیز به دانشجویان نو ورود مجتمع، هدایایی به رسم یادگاری و خوشآمدگویی تقدیم شد.

|