EN      tjamcaas home page   
   
: ...
: ...
سال سرمایه‌گذاری برای: سال سرمایه‌گذاری برای...
مجتمع آموزش عالی تربت: مجتمع آموزش عالی تربت...
::انتشار فصل کتاب عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی تربت جام توسط انتشارات معتبر گروه تیلور اَند فرانسیس

انتشار فصل کتاب عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی تربت جام توسط انتشارات معتبر گروه تیلور اَند فرانسیس


به گزارش روابط عمومی مجتمع، دکتر حسن صباغی عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی مجتمع آموزش عالی تربت‌جام، در انتشار فصل هشتم در کتاب نشاسته (ساختار، خصوصیات و اصلاحات برای کاربردهای غذایی) که توسط انتشارات معتبر گروه تیلور اَند فرانسیس (Taylor & Francis Group, CRC Press) بریتانیا در اواخر سال 2024 میلادی چاپ گردید، همکاری داشتند.
این فصل از کتاب در رابطه با استفاده از پرتودهی یونیزه‌کننده در تولید نشاسته ‌اصلاح‌شده است.
نسخه الکترونیکی این کتاب هم‌اکنون در سایت انتشارات و جستجوگر گوگل بوک قابل دسترس است.
انتشار این فصل کتاب با همکاری بین‌المللی عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی تربت جام (ایران) با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در کشورهای رومانی، ترکیه و انگلستان میسر گردید.
دکتر صباغی به طور تخصصی در زمینه اصلاحات پلیمر نشاسته در فعالیت‌های صنعتی خود مطالعه داشته‌اند و در سال‌های اخیر نیز تحقیقاتی را در مجلات برتر دنیا در این زمینه منتشر نموده‌اند.
ایشان خاطرنشان نمودند که در ادامه همکاری‌های بین المللی با پژوهشکده‌ها و دانشگاه‌های برتر در سطح اتحادیه اروپا در زمینه استفاده همزمان از تکنولوژی‌های نوین به طور ترکیبی در اصلاح نشاسته و توسعه نانو ذرات، آثار تحقیقاتی جدیدی را به زودی در کارنامه ارزشمند پژوهشی مجتمع آموزش عالی تربت جام ارائه خواهند داد.

روابط عمومی

دسترسی سریع








وب لینک ها







کانا‌ل‌ها و شبکه‌های اجتماعی

خراسان رضوی - شهرستان تــربت جــام، میدان بسیج، کیلومتر 2 جاده باخرز، پردیس دانشگاه تربت جام، مجتمع آموزش عالی تــربت جــام
تلفن:44-05152547041 نمابر : 05152547045 کد پستی: 49649-95718