تاریخ درج خبر:1401/08/29 شناسه خبر:
بازدید علمی از مزارع، باغات و سایت خط تولید شکر سفید
دومین برنامه هفته جهانی کارآفرینی مجتمع آموزش عالی تربت جام با عنوان بازدید علمی از مزارع، باغات و سایت خط تولید شکر سفید شرکت فرآورده های غذایی و قند تربت جام
همزمان با هفته جهانی کارآفرینی جمعی از دانشجویان به همراه آقای دکتر قاسمی ریاست مجتمع و مهندس عبدی مدیر ارتباط با صنعت و تعدادی از کارکنان از سایت خط تولید و کلیه فرآیندهای تبدیل چغندر به شکر سفید بازدید به عمل آورده و با چگونگی تبدیل چغندر به شکر سفید آشنایی پیدا کردند. طبق نمودار فوق در این بازدید آقای مهندس بهروز نیا و همکارانشان از ابتدا مراحل عیارسنجی که شامل تعیین درصد قند و درصد افت می باشد در آزمایشگاه توضیحاتی را ارائه نمودند، دانشجویان سپس ضمن مشاهده کلیه مراحل از نزدیک و در حین فعالیت کارخانه مراحل تخلیه چغندرقند، سیلوها، شست و شوی چغندرقند، آسیاب خلال چغندرقند، مرحله دیفوزیون، مبدل های حرارتی، شربت خام و رقیق شده، نحوه تولید شکر زرد و سفید، بسته بندی و کوره های سنگ آهک آشنایی پیدا کردند. همچنین در انتها از مزارع پسته، چغندر و جو بازدید به عمل آمده و کلیه عملیات زراعی توسط مهندسان شرکت برای دانشجويان توضیحاتی ارائه گردید.

***

***
.jpg)
دفترکارآفرینی و ارتباط با صنعت |