EN      tjamcaas home page   
   
روز معلم گرامی: گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و تبریک روز...
سال نو مبارک: شعار سال...
سال نو: سرمایه‌گذاری برای...
مجتمع آموزش عالی تربت: مجتمع آموزش عالی تربت...
::بررسی پرونده‌ها و مصاحبه با متقاضیان جذب هیات علمی در رشته مهندسی صنایع غذایی

تاریخ درج خبر:1401/01/10                                       شناسه خبر:14001221

بررسی پرونده‌ها و مصاحبه با متقاضیان جذب هیات علمی مجتمع آموزش عالی تربت‌جام در رشته مهندسی صنایع غذایی

در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۱ و ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، پرونده‌های ۳۰ نفر از متقاضیان جذب هیات علمی رشته مهندسی صنایع غذایی مجتمع آموزش عالی تربت‌جام که در فراخوان جذب هیات علمی شرکت کرده بودند، با حضور دکتر کمال قاسمی بزدی رئیس مجتمع آموزش عالی تربت‌جام، دکتر رضا توحیدی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، دکتر محسن کاظمی مدیر امور پژوهشی، دکتر حسین نستری نصرآبادی استاد راهنمای گروه کشاورزی، دکتر الیاس ابراهیمی استاد راهنمای گروه صنایع غذایی و مهندس یونس اسماعیل‌جامی کارشناس جذب مجتمع، مورد بررسی قرار گرفت و از بین آنها ۸ نفر که حائز بالاترین امتیازات گردیدند، به مرحله بررسی نهایی و مصاحبه دعوت شدند.


در روز چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰، با حضور دکتر کمال قاسمی بزدی رئیس مجتمع آموزش عالی تربت جام، دکتر فخری شهیدی و دکتر محمد رضا عدالتیان دوم، اساتید تخصصی رشته صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر رضا توحیدی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع آموزش عالی تربت‌جام، دکتر سعید ملک‌زاده عضو هیات علمی و نماینده هیات اجرایی جذب دانشگاه فردوسی مشهد و مهندس یونس اسماعیل‌جامی کارشناس جذب مجتمع آموزش عالی تربت‌جام، در محل سالن جلسات ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد با افراد راه یافته به مرحله نهایی مصاحبه تخصصی صورت گرفت و پرونده‌های آنها مجددا مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است پس از بررسی‌های نهایی و دریافت مجوزهای لازم و مربوطه، از بین متقاضیان، یک نفر به عنوان عضو هیات علمی، جذب مجتمع آموزش عالی تربت‌جام خواهد شد.

روابط عمومی

دسترسی سریع








وب لینک ها







خراسان رضوی - شهرستان تــربت جــام، میدان بسیج، کیلومتر 2 جاده باخرز، پردیس دانشگاه تربت جام، مجتمع آموزش عالی تــربت جــام
تلفن:44-05152547041 نمابر : 05152547045 کد پستی: 49649-95718